Nejnovější recenze ze sekce Brašny a batohy pro notebooky
Praktická pouzdro-taška, kde se vleze i menší cestovní adaptér kabely a myš.
- Cena.
- Červená barva.
- V regále nezabere s notebookem příliš místa.
Velice jednoduché provedení, slabé stěny, slaboučká mačkavá přední kapsa. Pro uložení starého notebooku Dell Latitude D531 15,4" a jeho ochranu před prachem použitelné, pro toto jsem pořizoval. Pro přenášení, zvláště nějakého moderního choulostivého notebooku, by to rozhodně nebylo.
- prostorný batoh
kvalita materiálu
- Sedí výborně!
Super, mohu jen doporučit.
- Překvapila mě velikost batohu, nebo chcete-li prostornost, hodně vnitřních kapes, standard. přihrádka pro nb a vypadá to na kvalitní materiál. Uvidíme co vydrží.
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Kvalitní provedení
Velmi kvalitní pouzdro za dobré peníze. Já jsem vracel, jelikož bylo malé, sedí na nové 13".
mohla by být (tlustší), aby se tam vešla nabíječka v pohodě i s pár dokumenty...
- Dobrá kvalita. Dost úložného místa . Za mě super brašna na notebook
-----
- Kromě místa na 16ku noťas je v něm ještě spousta místa.
- Polstrovaná záda
- Kapsy na láhve
- Vnější a vnitřní kapsa na zip
Žádná
- Brašna je elegantní a praktická.
- velikost produktu
- Manžel moc spokojený. Velice kvalitní provedení
- Taška koupena na přenášená ntb nebo tbl, obojí je přesně usazeno a materiál tašky eliminuje obavy z poškození při pádu.
- Nízká váha
- Nemá chybu
Taška má velmi kvalitní vnitřní polstrování, zařízení je pevně usazeno, nedochází k pohybu uvnitř po uzavření zipu. Způsob polstrování, materiál i jeho rozměry zajišťují velmi vysokou míru ochrany uloženého zařízení. Úchop je příjemný při přenášení a je navozován dojem přenášení prázdné tašky u při vloženém zařízení.
- Velikost
Plní svůj účel. Je dostatečně velká pro mé požadavky. Doporučuji.
- Neutrální vzhled
- Při větší zátěži batohu se mohou trhat/natrhávat popruhy
Tento batoh mám již podruhé. Za mě je to super batoh, ale jsem v tomto poměrně nenáročný. Batoh jsem měl cca 3-4 roky, nenosil jsem ho denně, ale když už tak, až poměrně hodně naložený. Po čase se začal natrhávat popruh, za který jsem batoh zvedal a dával na záda. Za ty peníze si ale ten batoh budu kupovat klidně jednou za rok/dva.
Vše v pořádku, bez výhrad
Vše ok
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. :-) Přejeme příjemný den.
Taška je vyrobena z kvalitních materiálů a má elegantní design. Doporučuji!