Nejnovější recenze ze sekce Brašny a batohy pro notebooky
Pružný pěnový obal, akorát veliký.
- Za 327 Kč super kšeft, za ty prachy to doma ve stejné kvalitě neušijete
- Nelze odepnout ramenní popruh
Popruh přes rameno nejde odepnout, na jedné straně je natvrdo přišitý, ale vzhledem k ceně a provedení jsem spokojen.
Uvnitř samostatný oddíl na notebook a ještě jeden stejně velký na další věci, k tomu dvě vnitřní kapsy přišité z boku.
Notebook 15,6" se krásně vejde a ještě zbývá malá rezerva místa. Zipy se zdají kvalitní, zvenku praktická přihrádka na zip používaná na adaptér.
Boční strany včetně dna jsou decentně vypolstrovány, ale nečekejte extra odolnost.
Vzhled je na subjektivním vnímání každého, ale mně se líbí, taška lehounká, materiál příjemný, kvalitní, ale ženskou na to asi nesbalíte.
Cena x výkon dá se říct budete těžko hledat něco znatelně lepšího.
- dostatecne velky na každy den a na cestu do dva dny
Moc pěkný obal.
Hezky obal.
- malý, chybí více ulož.prostoru
- Kvalita za dobrou cenu, už mám více zboží od stejného výrobce, vždy spokojenost, navíc roztomilý holčičí design výrobku, přesně velikost co jsem potřebovala.
Perfektní
jednoduchý, funkční
- plní svou funkci
- základní ochrana notebooku ok
- nízká cena
Základní ochranné pouzdro, ktré plní svou funkci. Pro běžné přenášení notebooku ok. Cena je opravdu nízká. Doporučuji!
lehký, elegantní
Levný, pěkný a kvalitní, vejde se bez problémů 16" notebook.
- super otvírání na zip až do stran
- velký a prostorný
- ve verzi II už nemá spodní kapsu s pláštěnkou - problém s trháním svetrů, bund a košil je tím pádem vyřešen
Jednoznačně - pracovní batoh. Dobře koncipovaný, dobře ušitý. Lze jej použít i jako běžný batoh s přihlédnutím k EDC - kapsy na bocích jsou poměrně prostorné.
Bez problémů se vejdou různé NTB 15,6" - 16" a další příslušenství.
- kvalitní zboží
Notebook, zdrojový kabel a různé složky se do batůžku, který je příjemný na oko, se vlezou v pohodě. Za ty peníze TOP.
- Pěkná
- Bytelná
- Pouze do na notebooky do 17"
- Na můj vkus dost krátký popruh
Sháněl jsem brašnu pro 17,3" notebook. V popisku bylo psáno že tato brašna by měla vyhovovat ovšem po vybalení hned bylo zřejmé podle vysačky že brašna je pouze do 17"
- good material
- tight fit
- good, spongy protection
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »