Nejnovější recenze ze sekce Brašny a batohy pro notebooky
jako ochrana notebooku vyhovující
OK
dobrá cena, dobrá kvalita
- Skvělý výkon. Má pěknou tmavou červenou barvu. Použil ho na MacBook Air 13” M3, a je to super. Doporučuji, vypadá moc kvalitně, a byl taky dobře zabalený.
- Cena na tento kus byla taky výhodná, jiné barvy stojí o dva krát více
Za tím nic
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký den.
Krásně pasuje s vybraným notebookem, vypadá velmi dobře. Jsem spokojena
- Kompaktní
- Kvalitní zpracování
- Elegantní, stylový
- Kapsa na láhev je (i vzhledem k celkové velikosti batohu) menší, spíše tak na 0,5 litrovou lahev
- Spolehlivý
- Pevný
- Lepší uspořádání kapes uvnitř
- Více kapes na zádech
- Kvalitní materiál
- Neproříznutelný
- Pouze jedna kapsa na kartu, méně praktická, ale bezpečnější
- Notebook 15,6” který má širší rámečky obrazovky a je tak větší se vejde do batohu natěsno.
Batoh jsem kupoval již druhý. Po 6ti letech intenzivního používání se mi na tom prvním poškodil zip, za což jsem si ale mohl sám. Chtěl jsem stejný model, ale ten se již nevyrábí. Nový ekvivalent je částečně upravený a jsou to vítané vylepšení. Lepší uspořádání kapes uvnitř.
Jediné drobné mínus je, že kapsy na karty na obou popruhách, které jsem se naučil používat a ověřil si že karta opravdu nevypadne byly nahrazeny jednou kapsou na zip, která je sice bezpečnější, ale méně praktická.
Stylové pouzdro na míru výrobku z tradičního nekompromisního materiálu.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký den.
- kvalitní materiál
- spoustu kapes
bezva produkt
krásný produkt
Ma hodne velky rozmery.
Kvalitní taška na notebook, 17ka se tam pohodlně vejde, včetně příslušenství. Uvnitř tašky dělený prostor, kapsy na další drobnosti. Popruh přes rameno je na jedné straně všitý napevno, na druhé na karabinu, takže se s ním dobře manipuluje. Jediné, co na rozdíl od dražších variant chybí, je na popruhu vyměkčená podložka na rameno. Ovšem za ty peníze velmi kvalitní zboží.
- Sedí jak... No krásně…
- kvalitni provedeni
- lze zvetsit
- spousta kapes
- samostatna kapsa na notebook
- pohodlny
- hodně přihrádek, kvalitní výrobek
- Dobře sedí na zádech
- Vejde se do něj vše, co potřebuji
Super poměr cena výkon.. taška je sice změkčího ale dostatečně polstrovaného materiálu... Má kupodivu i tři přihrádky vevnitř a jednu velkou kapsu zvenku... Bohatě postačuje na notebook 15,6 síťový kabel myš a drobné příslušenství..
je to jeden z nejlepsich
pevný a uzamykatelný
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »