Nejnovější recenze ze sekce Brašny a batohy pro notebooky
- ok
ok
Ok
- batoh je lehký
- kvalita provedení
- kvalita použitých materiálů
Cena odpovídá kvalitě. Design je pěkný a funkční. Ovšem některé švy jsou nedomyšlené (druhý den jsem si natrhla kapsu), zipy jsou měkké, tudíž se domnívám, že při přetížení se začnou brzy vytrhávat. V krátkodobém měřítku to nebude mít vliv na funkci, ale batoh asi roky nevydrží.
- lehký,
- prostorný
Umax UMM120C12 12" grey
Přidáno: 24. března 2024
(naposledy upraveno 25. března 2024)
Zakoupeno v suntech.cz
- kvalitní zpracování
- perfektní cena za značkový výrobek
Tento výrobek byl zakoupen pro tablet Xiaomi PAD 6. Perfektně se do něj vejde i když je tablet v originálním pouzdru Xiaomi. Do bočních kapes se vejde i originální nabíječka 33W s kabelem, která je dodávaná s tabletem a ještě pár drobností. Zpracování je na vysoké úrovni, bezvadně tablet ochrání při případném cestování.
Kvalitní, lehká taška na NB, za rozumnou cenu.
- pěkné zpracování
Moc pěkná taška na notebook , pěkné zpracování tašky .
- za tu cenu dobrá taška
- Levná brašna
Pro běžné použití postačující
Prostě funguje a pouzdro je elegantní
Pouzdro je velmi kvalitní, uvnitř jemné a nehrozí poškrábání. Zároveň dost silné aby odolalo nárazu.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Přejeme Vám hezký den. :)
- Na 14" notebook HP je pouzdro velké.
kvalita provedení
- Pěkná polstrovaná taška, dobře se nosí. Prostoný hlavní úložný prostor.
- Vnější kapsi mohli být ušity tak aby měli vysunuté dno a nebyli přplácnutý k tělu tašky. Takto je ve vnějších kapsách málo místa. Ale to je nepodstatný detail, hlavní prostor je dostatečný.
Taška je fajn, dobře se nosí a i nabíječka se vejde. Doporučuji. Jsem spokojen.
- Velmi kvalitni zpracovani
- Optimalni velikost
- Hezky vypadá, je lehká
Praktická taška a za dobrou cenu .
Praktická taška a za dobrou cenu .
Pouzdro Belkin B2B081-C00 11" black
Registrovaný uživatel
Přidáno: 8. března 2024
(naposledy upraveno 8. března 2024)
Zakoupeno v Eberry.cz
- Rychlá komunikace
- Požadavky okamžitě vyřeší
Fajn batoh na notebook za dobrou cenu. Notebook se do něj krásně vejde, zbyde místo i na pár dalších věcí. Pro mě úplně dostačující na převážení notebooku. Hezký jednoduchý design.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »