Nejnovější recenze ze sekce Brašny a batohy pro notebooky
Dobře polstrované, jen otvor pro vložení NB je trochu nešikovně přes roh. Jinak pasuje přesně na ProBook.
- Zabezpečené zavírání/otevírání do města
- Oproti předchozí verzi lépe vyřešené vnitřní dělení, prostorný
- Odvětrávaná záda, popruhy
- Celkově velmi kvalitně zpracované
- U popruhů by nebylo od věci nějaké uchycení na staženou část, aby volně neplandala
- Nic dalšího mě nenapadá, cena odpovídá kvalitě a značce
Kvalitní batoh do městského provozu, který je dokonale zabezpečený, dobře se nosí, na zádech sedí, nehýbe se.
Je praktický.
- Přesná
- Vypadá kvalitní
Přesto, že je pro 13'' zařízení, perfektně pasuje na Lenovo IdeaPad Slim 5 14ABR8 Abyss Blue.
Levná značková jednoduchá brašna
FIXED Oxford pro Apple MacBook Pro 14" 2021/2023 červené FIXOX2-PRO14-RD
Přidáno: 19. prosince 2024
(naposledy upraveno 19. prosince 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Mterial
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme hezký den. :-)
- Lehký solidně vypadající batoh za ty peníze není co vytknout
lehký praktický, plně splňuje to, co jsem očekával
- pevný a praktický
Super taška,hodně místa.
- Výhodná konstrukce tašky
Ok
Dodání bylo velmi dlouhé ač psali ze expeduji ten samý den přišlo až za tři dny
Jsem spokojená
- Prostorný, pohodlný a dobře zpracovaný
- Měkké a silnější popruhy
- Měkká vnitřní kapsa na notebook, není to jen tenká látka
- Pevné ucho na krátký přenos
- Dva zipy
- Nemá boční kapsičku na drobné věci. Ale v této cenové kategorií to je pochopitelné
Velmi dobrý batoh na notebook. Drží dobře tvar.
- Prostě super batoh.
- Design
- Působí kvalitně
- Velikost
- Praktičnost
Zakoupeno jako dar, ale byla to jasná volba. Působí kvalitně, velikost přesně dle očekávání, vypadá moc hezky.
- Cena 240 Kč v akci
- Vzhledem k ceně kvalita nadprůměrná
- Nosnost nebude kdovíjaká
- Nemá vyztužené záda
Asi to nebude na každodenní nošení těžkých věcí. Ramenní popruhy na to nebudou stavěné. Ale do práce a domů akorát. Notebook 14" tam vleze bez problémů. Pár vnitřních kapes se hodí. S přihlédnutím na cenu bez konkurence. Raději toto než nějaké noname batohy od Číňanů z Temu.
Batoh s tímto systémem uzavírání - tedy vkládání věcí odshora jedním otvorem - jsem si vybral po nepříjemné zkušenosti, kdy mi někdo na hlavním nádraží prohrabal kapsy batohu uzavřené obyčejným zipem. Tady si batoh uzavřu přeložením a k zipu se dostanu po odemčení číselného zámku, takže zloděj to bude mít hodně těžké. Pro mé potřeby je batoh dostatečně velký a má i skrytou malou zadní kapsu. Za ty peníze super!